Un Gard Frumos Pentru Casa

Un Gard Frumos Pentru Casa

Seria gardurilor de mare efect pentru orice curte continua cu acest model de gard din lamele orizontale de tip jaluzea , bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Aplicand aceasta solutie gardul va rezista cu brio impotriva intemperiilor.

In prezentarea noastra, gardul este compus dintr-o fundatie de joasa inaltime prevazuta cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime. Acestea din urma constituie postamentul principal cu rol in fixarea panourilor din lemn.

Si pentru ca tot a venit vorba de lemn, panourile sunt realizate  din lamele din lemn de 14 cm latime si 2 cm grosime. Panourile sunt suprapuse foarte putin pentru a obstructiona privirile indiscrete cat si vizitele inopinante ale hotilor.

Modelul respectiv de gard este extrem de interesant ca si cromatica. Partea din lemn a gardului este vopsita in negru, iar baza gardului, constituita din fundatie este de culoare portocalie, combinatie de culori ce face ca acest produs sa fie unul extrem de interesant si necesar pentru amenajarea oricarei curti.

Iar daca aceasta cromatica nu e pe placul dumneavoastra o puteti schimba in orice alta nuanta pe care o puteti gasi in palatarul de culori de la producator.