Terase Si Pergole

Terase Si Pergole

Un model de pergola de mari dimensiuni asa cum este cel din imaginile atasate  are capacitatea de a schimba radical aspectul unei curti daca si numai daca aceasta este amplasata acolo unde este necesar.

Fiind vorba aici despre un produs de mari dimensiuni , pergola este bine echilibrata datorita datorita stalpilor principali de rezistenta de 10-11 cm grosime.

Pentru  o buna rezistenta , stalpii sunt fixati in sol cu ajutorul ancorelor metalice , ceea ce inseamna ca acestea sunt bine protejati de umiditatea excesiva din sol. Stalpii de rezistenta sunt uniti intre ei cu doua randuri de grinzi care se transforma imediat in suporti principali ce sunt necesari pentru mentinerea in pozitie optima a panourilor cu gardulet decorativ , gardulet decorativ ce este realizat din lamele tip fideluta in model de romb.

Panourile sunt cu atat mai interesante cu cat in partea superioara acestea sunt realizate intr-o forma rotunjita, Si asta nu e tot, pentru ca pergola noastra este definita de existenta in partea superioara a doua grinzi principale folosite ca si suport pentru mentinerea arcadelor personalizate de mari dimensiuni.

In situatia data, pergola din imaginile noastre poate fi una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei curti, mai ales in situatia in care aceasta este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In alta ordine de idei, culoarea acestei pergole poate fi schimbata in functie de preferinta dumneavoastra. Culoarea se poate alege din paletarul de culori de la producator.