Terase din lemn stratificat

Terase din lemn stratificat.

 

Amenajarile de terase continua cu acest model in imaginile atasate. Proiectul respectiv de amenajare al acestei locatii cuprinde un model de pergola care inconjoara terasa la partea superioara a gardului din ciment pavat.

Pe langa pergola respectiva, terasa mai cuprinde si alte doua panouri din lemn, realizate din lamele orizontale distribuite in plan orizontal sub forma de jaluzea. Lamelele sunt realizate dupa modelul standard cu 14 cm latime si 2 cm grosime.

In cazul celor doua panouri , prinderea s-a realizat cu ajutorul tevilor rectangulare de 4-5 cm grosime ce sunt mascate cu ajutorul altor lamele din aceasta textura. In acest caz lamelele sunt distribuite in plan vertical.

In ceea ce priveste pergola, aceasta este realizata pe baza stalpilor principali de rezistenta de 10 cm grosime care sunt usor distantate intre ele. Toate aceste componente din lemn care intra in alcatuirea terasei sunt bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Si asta, nu intamplator, ci pentru ca lemnul sa isi poata pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi. Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti din timp tot ce vi se potriveste mai bine propriilor dorinte in materie de amenajari exterioare.