Terase din lemn rustice

Terase din lemn rustice.

 

Modelul de terasa prezentat aici este unul extrem de interesant, atat prin natura materialelor sin care aceasta este realizata cat si din punct de vedere al designului.

Terasa este realizata din lemn de rasinoase si este prevazuta in partea superioara cu un acoperis in doua ape care este acoperit cu sindrila bituminoasa de la TEGOLA. Terasa este realizata pe o platforma de ciment de aproximativ 30 cm grosime. Este usor ridicata de la nivelul solului. Are la baza un model de balustrada din lamele verticale distantate intre ele si care sunt decupate in forma de model traditional, cu mana curenta.

Stalpii de sustinere ai terasei sunt confectionati din lemn masiv de brad de 10-11 cm grosime, prevazut in partea superioara cu un model de gardulet decorativ cu lamele tip fideluta distribuite in model de romb.

Acoperisul terasei este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara. Culoarea acestui foisor este wenge si poate fi schimbata cu oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori de la producator. Iar pentru o buna protectie a lemnului, terasa este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA.

In aceste conditii terasa beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor ce se ivesc peste an.