Terase din lemn poze

Terase din lemn poze.

 

Nu de putine ori au fost situatiile in care proprietarii de terase au transformat terasele in bucatarie de vara sau le-au amenajat corespunzator pentru desfasurarea in locatiile respective a mai multor tipuri de activitati.

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste amenajarea unui astfel de locatii , va prezentam aici un model de terasa cu peretii laterali din ciment si cu gratar de caramida la exterior.  Terasa este conceputa prin prelungirea acoperisului imobilului si realizarea bordurii imprejmuitoare din ciment.

Aportul firmei noastre in finalizarea acestui proiect a fost realizarea garduletelor decorative din lamele tip fideluta in forma de romb cat si partea din lambriu,  atat de pe peretii laterali cat si de pe tavan. Modelul respectiv de terasa reprezinta doar o idee de amenajare a unei astfel de locatii, idee care poate fi aplicata oricarei alte locatii.

Pentru realizarea acestei amenajari s-a folosit lemnul de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire intre straturi. De asemenea este bine de stiut ca lemnul folosit la amenajarea terasei poate fi facut in oricare alta nuanta din cele produse de producator.