Terase din lemn Pitesti

Terase din lemn Pitesti.

 

Un model de terasa ca cel din imaginile atasate se poate transforma rapid intr-o solutie ideala de amenajare a propriei case.

Aici este prezentat un model de terasa realizat din lemn de rasinoase bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Este vorba aici despre un model de terasa cu dusumea ai caror stalpi de rezistenta sunt realizati la o grosime de 10-11 cm grosime. Aceasta este imprejmuita de un model de balustrada extrem de interesant pentru un astfel model . Terasa respectiva este cu atat mai interesanta cu cat ea este realizata in partea superioara a unei cladiri.

Terasa este acoperita cu sindrila bituminoasa de calitate superioara si poate fi transformata imediat intr-un loc ideal pentru desfasurarea diferitelor activitati. Acest model de terasa este doar o idee interesanta de amenajare a oricarui spatiu. Terasa poate fi comandata intr-o varietate larga de nuante sau culori dar si la dimensiunile dorite, astfel incat aceasta sa se poata transforma rapid intr-un accesoriu ideal pentru curte sau gradina.