Terase din lemn moderne

Terase din lemn moderne.

 

 

Incercam sa va prezentam in randurile ce urmeaza  un proiect extrem de interesant , plin de lumina si culoare. Un proiect care a fost gandit de proprietar si care functioneaza prin stradania noastra.

Acest model de terasa este imprejmuit cu panouri din lamele orizontale sub forma de jaluzea. La randul lor panourile sunt bine fixate in puntea de ciment pavata cu ajutorul stalpilor din teava rectangulara de 4-5 cm. Iar pentru obtinerea unui efect mult superior tevile rectangulare sunt bine mascate cu ajutorul unei lamele verticale. Lamelele acestor panouri sun realizate din lemn de rasinoase si au dimensiuni si grosimi diferite .

In ceea ce priveste culoarea , panourile sunt multicolore .In general predomina nuanta de alb , ceea ce nu face altceva decat sa creeze o nota de eleganta si veselie.

In ceea ce priveste rezistenta lemnului in fata intemperiilor este bine de stiut faptul ca aceste panouri din lemn sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi dupa fiecare strat.

Dupa cum se poate observa acest model de terasa reprezinta o idee interesanta de amenajare a unui spatiu astfel incat sa faciliteze desfasurarea mai multor tipuri de activitati.