Terase din lemn inchise

Terase din lemn inchise.

Un alt model interesant de amenajare a unei terase , pentru care proprietarul s-a gandit inca de la realizarea proiectului de casa este acest model prezentat in imaginile atasate. Terasa este realizata la o inaltime considerabila de aproximativ 1 metru.

Terasa este realizata din lemn de rasinoase bine finisat si protejat impotriva intemperiilor. Este vorba aici despre stalpii principali de rezistenta de 10-11 cm grosime uniti intre ei prin intermediul unui model de balustrada in forma de romb  extrem de interesanta.

Fiecare din stalpii principali de rezistenta sunt prevazuti in partea superioara cu contravantuire , atat de necesare pentru rezistenta si echilibrul terasei. Terasa este acoperita cu tigla de aceeasi culoare cu lemnul, iar accesul se face cu ajutorul unor scari cu trepte pe ambele parti. Balustrada scarilor este conceputa dupa acelasi design  cu balustrada terasei. Este vorba aici de un model de balustrada realizat din lemn masiv, bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire intre straturi. Ceea ce inseamna ca terasa isi poate pastra calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.