Terase din lemn Craiova

Terase din lemn Craiova

Pentru o buna orientare in ce priveste amenajarea unui imobil la exterior, cu diferite accesorii din lemn, am adus in atentia dumneavoastra acest model de terase din lemn Craiova.

Proiectul este realizat de firma noastra, intocmai dupa preferintele actualului proprietar.

Si dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa, acest model de terase din lemn Craiova reuseste sa se completeze foarte bine cu designul imobilului, atat din punct de vedere al formei, cat si din punct de vedere al marimii.

Referitor la design, respectiva terasa este definita de existenta stalpilor principali de rezistenta de 10/12 cm grosime uniti intre ei printr-un model de balustrada de inaltime medie realizat din aceleasi grinzi din lemn de aceasi grosimi. Respectivul model de balustrada fiind folosit si la scarile din ciment, cu ajutorul carora se face accesul in terasa respectiva.

Exact asa cum se poate distinge si din imaginea reprezentativa.

Iar in ce priveste acoperisul terasei, acesta este realizat pe baza tablei ondulate de calitate superioara, a carei culoare este aleasa asemanator cu nuanta terasei.

Din acest punct de vedere este necesar sa mentionam si faptul ca, pentru obtinerea unui efect mult superior, este necesar ca nuanta terasei sa fie realizata intr-o nuanta aflata in contrast direct cu nuanta imobilului respectiv.

Asadar, pentru realizarea acestui proiect s-a folosit in cea mai mare parte lemnul de rasinoase bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Prin aplicarea mai multor straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Aceasta fiind solutia optima pentru realizarea protectiei necesare impotriva intemperiilor sau actiunii tuturor agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

Pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Pentru o perioada de cativa ani consecutivi.