Terase din lemn Constanta

Terase din lemn Constanta.

 

 

Respectivul model de terasa prezentat in imaginile urmatoare reprezinta un alt bun exemplu de punere in valoare a unui spatiu creat chiar sub acoperisul imobilului.

Ideea de amenajare a acestuia a pornit de la proprietar iar noi am reusit sa o punem in valoare. Terasa este realizata din lemn de rasinoase pe o placa de ciment si definita de stalpii principali de sustinere de grosime standard de 10-11 cm grosime incorporati de un model de balustrada confectionata din lambriu plin, cu contravantuire, in partea superioara.

Garduletul decorativ este realizat din lamele tip fideluta orientate sub forma de romb. Acesta ca si restul terasei sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat. In aceasta situatie , terasa isi poate mentine calitatile initiale pentru mai multi ani consecutivi. Iar cand afirmam ca, culoarea este bine aleasa , terasa noastra chiar se poate transforma intr-un accesoriu de mare valoare pentru casa si curte.

Modelul de terasa prezentat de noi este doar o idee cu ajutorul careia fiecare dintre noi este doar o idee cu ajutorul careia fiecare dintre noi se poate orienta in vederea obtinerii produsului dorit.