Terase din lemn Bucuresti

Terase din lemn Bucuresti.

 

Iata, avem aici o noua idee de mobilare a unei terase adiacente unui imobil. terasa este amplasata direct pe sol si este lipita de de imobil. Are dimensiuni destul de generoase iar accesul se face  o data direct din imobil sau din curtea interioara cu ajutorul a doua portite batante.

Terasa se bazeaza pe rezistenta stalpilor principali de 10 cm grosime prevazuti cu contravantuire in partea superioara cat si cu un acoperis realizat din sindrila bituminoasa. Modelul respectiv de terasa are dimensiuni care sunt esentiale pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Terasa este realizata din lemn de rasinoase de calitate superioara bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat. aceasta este solutia ideala pentru asigurarea unei protectii optime.

Dincolo de acest aspect, culoarea foisorului , joaca si ea un rol important in crearea confortului optim cat si a sincronizarii cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere. Culoarea acestei terase este mahon, insa daca doriti culoarea acestei terase poate fi schimbata cu oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori existent la producator.

Si tot aici ar mai fi de adaugat faptul ca indiferent de forma sau culoare , o terasa este bine menita si utila pentru oricare spatiu. Asa ca, daca nu aveti un astfel de accesoriu pentru gradina, cum este acest model de terasa , ar fi de preferat sa incepeti sa va ganditi la achizitionarea unui astfel de model.