Terase din lemn acoperite cu tigla metalica

Terase din lemn acoperite cu tigla metalica.

 

 

Dupa cum spuneam, la el ca si gardurile si foisoarele noastre, terasele pot imprumuta si ele nenumarate forme , dimensiuni si culori in functie de preferinte.

Modelul nostru de terasa este unul care reuseste sa se impuna prin design, cromatica cat si prin modul in care este realizata de la cele mai impunatoare elemente pana la cele mai mici detalii si finisaje.

Terasa din imaginile noastre este amplasata la parterul unui imobil de mari dimensiuni. Aceasta este realizata din lemn de rasinoase , bine finisat si lacuit in doua nuante care se completeaza reciproc. Terasa este realizata in forma literei  L  pe baza stalpilor de sustinere de 10- 11 cm grosime , prevazuti in partea superioara cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta distantate intre ele si orientate in plan vertical.

Terasa este acoperita cu tigla metalica. Tot din acest proiect face parte si cele doua panouri din lambriu tip jaluzea care au rol decorativ in definirea acestui produs de mare efect. Terasa este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.