Terase de lemn moderne

Terase  de lemn moderne.

Ca si celelalte categorii de produse din lemn de rasinoase executate de firma noastra, terasele din lemn reprezinta o alta categorie insemnata de produse fabricate din lemn , necesare pentru amenajarea la exterior a diferitelor spatii.

Plecand de la acest principiu , incercam sa va prezentam aici unul dintre cele mai interesante posibilitati de amenajare a unei terase chiar in imediata apropierea a unui bloc de locatari. Terasa aceasta este realizata din lemn de rasinoase , vopsit in doua nuante absolut interesante. Este vorba aici despre culorile  crem si wenge.

La baza acestui model de terasa se afla lemnul de rasinoase bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Astfel, terasa respectiva poate beneficia de o buna protectie la intemperii.

Din punct de vedere al aspectului exterior , terasa din imaginile noastre este amplasata adiacent unui bloc de locatari . Aceasta este imprejmuita de un gardulet decorativ. Are stalpi principali de sustinere de 10-11 cm grosime. Garduletul decorativ care inconjoara terasa are forma de patrat pe anumite parti ale terasei. Acesta este format din lamele tip fideluta.