Terasa din lemn rustica

Terasa din lemn rustica.

 

Iata, avem aici un model interesant de terasa cu arcade si gardulet decorativ. Acest model de terasa este realizat din lemn de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in mai multe straturi cu slefuire intre straturi.

Respectivul tratament este necasar pentru ca lemnul sa isi poata pastra calitatile initiale pentru mai multi ani conescutivi.

Din punct de vedere tehnic modelul respectiv de terasa este realizat avand la baza stalpii de rezistenta de 8 cm grosime si balustrada formata din gardulet decorativ din lamele tip fideluta distribuite sub forma de romb.

Sub aceeasi forma este realizat si garduletul decorativ de la partea superioara a foisorului. Acest model se regaseste  spre arcadele mari care reusesc sa iasa in evidenta prin forma si marime.        Cu toate acestea modelul nostru de terasa este decorat in nuanta castan si este acoperit cu sindrila bituminoasa. De asemenea , terasa prin modul ei de constructie din lemn reuseste sa optimizeze foarte bines patiul disponibil din aceasta curte unde este amplasata.