Terasa cu leagan

Terasa cu leagan.

 

 

Modelul de terasa care urmeaza sa il prezentam aici este realizat de asemenea pe o suprafata plana, din ciment , adiacent unui imobil care se situeaza la o inaltime considerabila. Accesul in interiorul acestei terase se face cu ajutorul treptelor de scara.

Terasa este realizata din lemn de rasinoase,  bine tratat impotriva actiunii intemperiilor. Aceasta este inconjurata de un model de balustrada cu lamele distantate intre ele si care sunt realizate pe baza unui model traditional.

Partea de sus a terasei este acoperita cu sindrila bituminoasa , iar contravanturile sunt si ele la locul potrivit pentru a putea oferi un plus de rezistenta al terasei. Dincolo de acest aspect , terasa este protejata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA. Si nu oricum, ci prin aplicarea cu grija a doua straturi de lac cu slefuire intre straturi. Asa se face ca lemnul folosit la realizarea terasei ramane la fel de interesant ca atunci cand a fost pregatit pentru aceasta constructie.

Si tot aici este bine de anuntat si faptul ca modelul respectiv de terasa poate fi vopsit si decorat in peste 20 de nuante sau culori.