Set Masa Lemn Pentru Curte

Set Masa Lemn Pentru Curte

O masa cu bancute, asa cum este si modelul prezentat in imaginile atasate aici reprezinta o alta varianta interesanta de mobilare a unui spatiu exterior din curtea sau gradina dumneavoastra. Atat masa cat si bancutele sunt realizate din lemn de rasinoase de dimensiuni diferite , bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar cand vine vorba despre culoare , produsele din lemn necesare pentru amenajarea curtilor sau a gradinilor sunt realizate de firma noastra. Acestea sunt decorate in asa fel incat sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte accesorii din imediata apropiere. Paletele de culori de la producator cuprinde peste 20 de nuante.

Asa ca, este aproape imposibil sa nu puteti obtine rezultatul scontat. Atat masa din imagine cat si bancutele va pot fi de mare folos in cele mai diverse situatii. Iar pentru ca rezistenta produselor sa fie la fel de buna pentru o perioada lunga de timp este bine de stiut ca lemnul folosit pentru realizarea acestor produse este obtinut la grosime de 4 cm