Scaune Rustice

Scaune Rustice

Seria corpurilor de mobilier necesare pentru amenajarea curtilor sau a gradinilor  cuprinde o serie larga de astfel de produse pentru care finisajul si detaliile constituie un element definitoriu. Acesta este si motivul principal pentru care incercam sa va prezentam aici doua scaune realizate din lemn de rasinoase si care sunt unite intre ele printr-un blat realizat pe baza aceluiasi material de mare efect.

Pentru realizarea acestui produs s-a folosit lemnul de brad de diferite dimensiuni a carui grosime este de 4 cm.

Pentru obtinerea unui efect deosebit muchiile acestui produs sunt rotunjite, astfel incat produsul nostru sa fie unul de mare efect. Dincolo de asta cele doua scaune sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Iar pentru a forma un bun aspect cu tot ce intra in contact, noul produs poate fi comandat intr-o varietate larga de culori sau nuante in functie de preferinta.

Toate aceste produse beneficiaza de preturi fara nici un fel de concurenta iar asta datorita faptului ca noi suntem producatori directi, drept urmare aplicam cele mai mici preturi.