Scaune Pentru Terase

Scaune Pentru Terase

Categoria mobilier de gradina continua cu un model de scaune destinate pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Scaunele sunt realizate din lemn de rasinoase , bine finisat si protejat contra intemperiilor.

Din punct de vedere al design-ului, scaunele din imagine se diferentiaza de celelalte produse similare prin spatar ale carui lamele sunt ceva mai inalte si careau o forma rotunjita. Practic aceste scaune se pot confunda foarte usor cu fotoliile de gradina.

Modelul respectiv de scaun vine sa va asigure de faptul ca seria corpuriloer de mobilier necesar pentru amenajarea spatiilor deschise este una destul de variata.

Si practic este imposibil sa nu gasiti o solutie viabila pentru amenajarea propriei curti. Tocmai din acest motiv va recomandam sa analizati cu atentie fiecare din produsele noastre si apoi sa comandati produsul dorit.

De asemenea ar fi bine de stiut ca fiecare dintre produsele prezentate aici pot fi executate la dimensiuni si forme diferite in functie de spatiile si volumele de care dumneavoastra dispuneti.

Si pentru ca aici este vorba despre corpuri de mobilier din lemn de rasinoase destinat amenajarilor exterioare este bine de stiut ca toate acestea sunt bine lacuite si finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Dincolo de asta, culoarea acestor produse poate fi schimbata in functie de preferinte, astfel incat fiecare dintre aceste scaune sa poata intra intr-un dialog bun cu fiecare dintre produsele aflate in imediata apropiere.

In alta ordine de idei, produsele noastre beneficiaza de cele mai mici preturi de pe piata de profil din Romania.