Scaune de gradina din lemn

Scaune de gradina din lemn.

 

 

Daca detineti un foisor de gradina care poate fi rapid transformat intr-o bucatarie de vara, asa cum se poate vedea si din imaginile noastre, atunci nu ar trebui sa lipseasca din acest spatiu corpurile de mobilier de gradina adecvate fiecarei amenajari.

Plecand de la acest principiu incercam sa va prezentam aici cateva corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea la interior a unui foisor de mari proportii. Avand in vedere dimensiunile destul de generoase ale acestui model de foisor, proprietarul a ales sa imparta foisorul in doua parti egale cu posibilitatea diferitelor tipuri de activitati astfel incat nici traficul interior sa nu poata fi perturbat. Asadar, in zona unde se afla gratarul, cuptorul si chiuveta , foisorul a fost dotat cu un set interesant format din doua fotolii, o canapea si o masuta cu blat din sticla.

Toate aceste patru piese de mobilier sunt realizate din lemn masiv de rasinoase , mai exact din dulapi din lemn de brad bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire intre straturi. Lacul acesta are rolul de rezistenta impotriva diferentelor de temperatura.

In cazul acestor produse este bine de stiut faptul ca pentru imbunatatirea confortului, atat canapeaua cat si fotoliile pot fi alese optional cu saltea si perne din burete gros de 15-20 cm. Acestea sunt tapitate cu un material de calitate superioara rezistent la uzura si la trafic intens.

Ca si canapeaua, masa si fotoliile, pot fi comandate in diferite nuante si culori. Iar in cealalta jumatate a foisorului acolo unde este montat locul special amenajat pentru TV , proprietarul a optat pentru o masa destul de generoasa ca si suprafata de lucru cu scaune si bancute. Toate acestea sunt realizate din acelasi material, din lemn de rasinoase bine slefuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA.