Scandura Gard

Scandura Gard

Modelul de gard tip matrice realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime reprezinta o alta solutie optima de amenajare a unei curti. Este foarte important ca in propria curte sa nu ne simtim urmariti si sa avem un grad cat mai mare de intimitate. De aceea va prezentam aici unul din multele modele care va va ajuta in acest sens.

Stabilitatea acestui gard este redata de prezenta tevilor rectangulare , prezente din 2 in 2 metri. De preferat sa nu depaseasca aceasta distanta , altfel gardul va suferi modificari cu trecerea timpului.

Panourile gardului sunt realizate din lamele orizontale , bine fixate in zona mediana cu ajutorul unei lamele tip fideluta. Aceasta lamela este orientata in plan vertical.

Iar pentru a proteja cat mai bine gardul impotriva fenomenelor naturale ce se ivesc peste an, va comunicam ca aceste panouri sunt lacuite cu un lac special pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Cu ajutorul acestei solutii aplicate gardul va avea o lunga perioada de viata iar daca va trebui sa reaplicati acest lac, aceasta reaplicare se va face dupa o lunga perioada de timp deoarece aplicarea initiala a lacului va fi suficienta pentru cativa ani buni.

Alte componente ce intra in realizarea gardului sunt tevile rectangulare, tevi ce joaca un rol important in ecuatia gardului, rol in sustinerea cat si in echilibrarea panourilor din lemn. Culoarea gardului poate fi aleasa de noul proprietar in functie de preferinta acestuia, culorile fiind disponibile in paletarul de culori de la producator.