Proiecte foisoare

Proiecte foisoare.

 

Foisoarele din lemn pentru gradina au fost si vor ramane in continuare cele mai interesante corpuri de mobilier de exterior necesare pentru amenajarea unei curti sau gradini.

Iar cand foisorul este unul de culoare alb ca cel din imaginile noastre , atunci trebuie realizat faptul ca acestea pot schimba radical aspectul exterior al locatiei respective.

In imaginile noastre va prezentam un interesant model de foisor de culoare alb, de forma unui dreptunghi, Acesta este plasat pe un piedestal inalt de aproximativ 7 metri patrati al carui acces se face cu ajutorul scarilor. Foisorul este inconjurat de un model de balustrada realizat din lamele verticale distantate intre ele, in model traditional. Stalpii de rezistenta sunt de 10-11 cm grosime si sunt prevazuti in partea superioara cu gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta sub forma de romb iar pe ambele parti ale stalpilor de rezistenta se regasesc si contravanturile.

Contravanturile sunt acele elemente din lemn ce au un rol esential in mentinerea gradului ridicat de stabilitate al foisorului. Iar cand vine vorba de acoperis , noi va asiguram ca acesta este confectionat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA. Aceasta poate fi comandata in oricare alta culoare din cele preferate de dumneavoastra. Nuanta trebuie aleasa astfel incat foisorul sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.