Proiecte Foisoare de Gradina

Proiecte Foisoare de Gradina

 

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea celui mai interesant foisor pentru curte sau gradina va prezentam acest model de foisor personalizat dupa dorinta actualului proprietar.

Foisorul respectiv este de forma unui patrat .Are o inaltime considerabila de 2,50 metri . Foisorul este bine echilibrat direct pe sol. Are latura de 3 metri si de asemenea personalizat, realizat in 5 ape si care este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

La baza acestui model de foisor se afla lemnul de rasinoase, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Iar ca realizare tehnica , foisorul este imprejmuit cu un model de balustrada distantata de la nivelul dusumelei , realizata din lamele verticale si de asemenea distantate intre ele.

Foisorul este prevazut cu doua intrari . De la balustrada si pana la partea superioara pe toate laturile acesta este prevazut cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de patrat .Mai sus, foisorul este inconjurat de un alt model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta, insa de aceasta data lamele sunt distribuite in plan vertical.

Dincolo de acest aspect , culoarea foisorului este wenge. Insa, daca dumneavoastra doriti o alta culoare , o puteti alege din paletarul de culori de la producator . Asa ca pentru a putea beneficia cat mai repede de un astfel de corp de mobilier este bine sa actionati din timp.

Foisorul din imagine reprezinta doar o idee de amenajare a unui spatiu, solutia finala putand fi stabilita si aleasa chiar de dumneavoastra.