Proiect foisor de gradina

Proiect foisor de gradina.

 

Prin prezentarea acestui interesant model de foisor pentru gradina, ramanem in continuare in sfera foisoarelor octogonale pentru care eleganta si confortul constituie doua dintre principalele caracteristici. Foisorul din imagine este realizat pe o suprafata din ciment pavata. Foisorul este usor distantat de la nivelul solului.

Se bazeaza pe un model de balustrada realizat pe baza lamelelor verticale distantate intre ele. Fiecare dintre stalpii de rezistenta de 10-11 cm grosime sunt prevazuti pe cele doua parti cu contravantuire, componente din lemn ce au rolul de imbunatatire a rezistentei foisorului.

Si tot in partea superioara a foisorului, acesta este prevazut cu un gardulet decorativ realizat din lamele verticale distantate intre ele. Model asemanator cu cel al balustradei principale. Este bine de precizat aici ca acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA. Iar pentru o protectie mult superioara foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca foisorul respectiv poate face fata cu succes tuturor intemperiilor indiferent de perioada anului.