Preturi terase din lemn

Preturi terase din lemn.

 

Va prezentam in continuare un model de terasa care prin forma si design se poate transforma imediat intr-un accesoriu de mare valoare pentru curte sau gradina.

Tocmai din acest motiv punem accesntul pe o terasa acoperita, dupa cum se poate observa in imaginile alaturate, o terasa extrem de simpla de realizat. pe o platforma de ciment. Terasa este realizata pe baza a doi stalpi de rezistenta de 10-11 cm grosime, prevazuti in partea superioara cu contravantuire , o grinda principala si traverse bine distantate.

La randul lor, traversele sunt realizate din scanduri de 14 cm latime si 4 cm grosime. iar cel de-al doilea punct de sprijin al traverselor il reprezinta grinda fixata direct pe peretele exterior al cladirii. Terasa astfel realizata este bine lacuita cu lac  cerat pe baza de apa de la ICA ITALiA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat , astfel incat terasa sa poata face fata intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Culoarea acestei terase este castan , Este bine de stiut faptul ca aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte, cu oricare alta nuanta. De asemenea ar mai fi de adaugat aici si faptul ca acest model de terasa este acoperit cu o placa transparenta de policarbonat, ceea ce face ca terasa sa fie mult mai utila si mai interesanta.