Preturi Pergole Din Lemn

Preturi Pergole Din Lemn

Avem aici un model de pergola de mare efect pentru orice curte chiar si pentru una in care ordinea si disciplina sunt doua elemente de baza. Pergola din imagine este realizata din lemn de rasinoase de inalta definitie. Iar asta datorita modului prin care pergola reuseste sa intre in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Ca si design , pergola se bazeaza pe rezistenta a patru stalpi principali  ce sunt uniti intre ei doi cate doi printr-un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in doua grinzi diferite, in model de patrat.

In partea superioara, pergola este prevazuta cu doua arcade si cu un numar de traverse stabilit in functie de preferinte. Produsul nou creat este decorat in culoarea negru dar poate imprumuta oricare alta nuanta din cele peste 20 de culori existente la producator.

In alta ordine de idei, pergola din imagine este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA. Acest lac este aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca pergola din imagine isi poate pastra calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Dupa cum se poate observa in imaginile atasate , pergola este montata direct pe gazon. Iar pentru o buna protectie impotriva umezelii , pergola poate fi fixata in sol cu ajutorul ancorelor metalice., astfel incat umezeala nu mai poate fi o problema.