Preturi Pavilion Gradina

Preturi Pavilion Gradina

Realizat pe o placa din ciment pavata, modelul de foisor prezentat aici vine sa intareasca convingerea ca foisoarele deforma unui patrat reusesc sa optimizeze spatiul disponibil de la interiorul unei curti.

Tocmai din acest motiv , noi incercam sa va prezentam aici un model de foisor usor distantat de la nivelul solului. Acesta este inconjurat din toate partile cu un model de balustrada din lambriu plin, cu mana curenta .

In constinuarea balustradei se regasesc usitele batante cu ajutorul carora se realizeaza accesul in interiorul foisorului. In partea superioara , acesta este prevazut cu contravantuire  dar si cu un interesant gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb.

Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara de aceeasi culoare cu foisorul. Culoarea foisorului poate fi schimbata in functie de preferinta noului proprietar , aleasa din paletarul de culori de la furnizor.

Pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, foisorul este bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.