Preturi garduri din lemn

Preturi garduri din lemn.

 

Pe langa gardurile de tip matrice, modelul de garduri tip jaluzea completeaza intr-un mod extrem de interesant seria accesoriilor de mare valoare pentru orice curte. Insa, asa cum sm mai spus si cu alta ocazie , indiferent de modelul de gard preferat, fundatia si stalpii de sustinere au si ele un rol deosebit.

In acest caz, fundatia gardului este realizata la o inaltime de 40-50 cm cu stalpi de sustinere de aproximativ 20 cm grosime.

Panourile de gard specialitatea noastra, sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase la 4 cm grosime si 14 cm latime. Acestea sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat. Solutia aceasta nu face altceva decat sa confere gardului rezistenta maxima si o buna protectie in fata intemperiilor , pentru o perioada lunga de timp.

Dincolo de acest aspect, modelul de gard tip jaluzea are avantajul ca poate pastra un grad ridicat de de intimitate de persoana sau persoanele care se afla la exteriorul curtii respective. In ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinta oricarei persoane, cat si in functie de nuantele disponibile in paletarul de culori de la producator.