Preturi Garduri din Lemn Moderne

Preturi Garduri din Lemn Moderne

O alta varianta interesanta de mobilare a unei curti reprezinta acest model de gard din lamele orientate in model de matrice. Panourile acestui model de gard sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Aceste panouri sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Culoarea panourilor , dupa cum se poate observa este de culoare negru, cea ce inseamna ca panourile au capacitatea de a forma un bun contrast cu partea din ciment , fundatie ce are culoarea crem deschis.

Prin obtinerea acestui contract de mare valoare, gardul respectiv reuseste sa intre in stransa legatura cu celelalte lucruri din interiorul curtii, de exemplu imobilul din interiorul curtii , al carui balcon superior este realizat din acelasi model ca si panourile de gard.

De asemenea aici ar fi de precizat faptul ca portile gardului, atat poarta mica cat si poarta mare sunt realizate pe baza aceluiasi model de lamele distribuite in model de matrice.