Preturi garduri din lemn Bucuresti

Preturi garduri din lemn Bucuresti.

 

 

 

Un alt accesoriu nextrem de interesant si eficient pentru amenajarea unei curti il reprezinta acest model de gard cu o fundatie care se impune prin volum si inaltime.

Aceasta fundatie este prevazuta cu stalpi principali de rezistenta de aproximativ 20 cm grosime . Stalpii principali de rezistenta reprezinta postamentul principal pentru fixarea panourilor din lemn, Acestea sunt confectionate din lamele orizontale , orientate sub forma de model tip jaluzea.

Lamelele au dimensiuni standard de 14 cm latime  si 2 cm grosime , astfel incat per ansamblu modelul de gard este unul pe care si-l poate dori orice proprietar care intentioneaza sa isi protejeze curtea cu un produs excelent, elegant si care sa-si poata pastra calitatile initiale pentru o perioada indelungata de timp, referindu-ne aici la ani intregi.

Si asta, datorita faptului ca noi aplicam tuturor produselor din lemn mai multe straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii , gardul prezentat aici poate face fata tuturor intemperiilor de pe parcursul anului, indiferent de anotimp.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti cu incredere orice produs realizat de firma noastra . Ca elemen suplimentar , noi va asiguram ca acest model de gard poate fi al dumneavoastra intr- varietate larga de nuante si culori.

 

Preturi garduri din lemn Bucuresti.