Preturi Garduri De Gradina Bucuresti

Preturi Garduri De Gradina Bucuresti

Diversitatea mare de produse in ceeea ce priveste amenajarile exterioare din cele executate in cadrul firmei noastre  colaborat cu pretentiile si dorintele clientilor ne-au determinat sa venim in fata dumneavoastra cu noi si noi modele de garduri care mai de care mai interesante si care sa se poata transforma rapid intr-o solutie viabila prin intermediul careia curtea dumneavoastra poate imprumuta un aspect cu totul si cu totul interesant.

Este vorba aici despre o fundatie extrem de fiabila din ciment cu stalpi principali de rezistenta. In ceea ce priveste panourile din lemn , acestea sunt realizate in model matrice. In continuare va aducem la cunostinta ca acest model de gard este tot mai solicitat in ultima perioada datorita faptului ca acest produs ramane la fel de interesant indiferent de pe ce parte l-ai privii.

Culoarea partii din lemn a gardului este mahon. Insa, este bine de stiut faptul ca gardul respectiv poate fi comandat intr-o altca culoare in functie de preferinte dar si in functie de culoarea  celorlalte accesorii de la interiorul curtii.

Va recomandam sa nu mai pierdeti timpul prin depozitele de profil intrucat noi suntem producatori directi de garduri din lemn dar si de alte produse din lemn necesare pentru amenajarile exterioare . Asta inseamna ca aplicam preturi de producator  fara nici un fel de adaos.