Preturi foisoare lemn

Preturi foisoare lemn.

Dupa cum se poate observa chiar si din imaginea atasata , un model de foisor octogonal poate reprezenta o excelenta idee de amenajare a unei curti, asa cum este acest produs de mare caracter.

In imaginea alaturata este vorba despre un foisor de gradina , de forma octogonala realizat din lemn de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Astfel lemnul din care este construit va putea face fata intemperiilor ce se ivesc peste an indiferent de anotimp pe o perioada lunga de timp.

Foisorul nostru este realizat din lemn de brad, de culoare wenge. Este montat pe o placa din ciment care ii confera un bun echilibru cat si un efect pe masura asteptarilor. Din punct de vedere tehnic foisorul din imagine este realizat avand la baza un model de balustrada cu mana curenta din lamele tip lambriu orientate in plan vertical. Iar pentru cinci din cele opt laturi foisorul este prevazut cu un model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta orientate in forma de romb.

Acest lucru face ca foisorul sa fie extrem de interesant , fie ca este privit din interior sau exterior, oferand totodata si un grad ridicat de intimitate. In partea superioara foisorul este prevazut cu contravantuire dar si cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA.

De asemenea ar mai fi de adaugat faptul ca in interior foisorul are un diametru de 4 metri ceea ce scoate in evidenta spatiul suficient de mare pentru amenajarea cu o bancuta, masa sau scaune in functie de preferinta fiecaruia.