Preturi Foisoare de Gradina

Preturi Foisoare de Gradina

 

Eleganta si nobletea unui corp de mobilier reiese din faptul ca la baza acestui model de foisor se aflalemnul de rasinoase de culoare alb, bine lacuit si finisat cu ajutorul lacului cerat de apa de la ICA ITALIA , aplicat in 3 straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Balustrada foisorului este usor distantata de la nivelul solului si este realizata pe baza lamelelor  verticale usor distantate intre ele. Stalpii de rezistenta ai acestui model de foisor  sunt realizati din lemn de brad de 10-11 cm  grosime. Si sunt prevazuti in partea de superioara  cu un model de gardulet  decorativ realizat pe baza aceluiasi design precum la balustrada.

Acoperisul foisorului este realizat cu sindrila bituminoasa de calitate de la TEGOLA. a carei culoare poate fi modificata in functie de preferinte. La fel ca si culoarea foisorului .

Acesta poate imprumuta peste 20 de nuante in functie de cele existente in paletarul de culori al producatorului. Din alt punct de vedere , modelul de foisor prezentat aici este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat in parte.

Asa se face ca modelul respectiv de foisor poate beneficia de o buna protectie pentru o perioada indelungata de timp. Modelul respectiv de foisor este destul de incapator . Poate fi amenajat in functie de necesitati cu masuta, bancute sau scaune.

Modelul respectiv de foisor este unul extrem de interesant chiar si pentru curtile cu pretentii.