Poze Pavilion Gradina

Poze Pavilion Gradina

Modelul respectiv de foisor octogonal este practic unul dintre cele mai solicitate modele. Cel putin asta reflecta datele statistice intocmite la nivelul firmei noastre. Din alt punct de vedere , foisorul este amplasat pe o platforma din ciment realizata in prealabil de proprietarul foisorului. Acest lucru se datoreaza faptului ca firma noastra nu se ocupa cu amenajarea acestor postamente.

Prin acest design , foisorul din imagine are capacitatea de a putea face fata fata unui lung sir de schimbari in ceea ce priveste confortul si relaxarea. Asa ca nu mai stati pe ganduri atunci cand vine vorba amenajarii gradinii cu un astfel de corp de mobilier ce este intr-o continua dezvoltare.

Forma acestui foisor este octogonala, are in interior dusumea si este imprejmuit de un model de balustrada realizat din lamele tip fideluta distantate intre ele ce sunt orientate pe verticala. Aceste balustrade unesc stalpii de rezistenta de 10 cm grosime ai au capacitatea de a intra in stransa legatura cu modelul de gardulet decorativ din partea superioara a foisorului.

Continuand aceasta descriere, adaugam si faptul ca in partea de sus exista si contravantuirea ce ajuta foarte mult la rezistenta si stabilitatea foisorului. Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA.

Iar cand vine vorba de alegerea culorii, este bine stiut faptul ca foisorul respectiv poate fi comandat in orice alta  culoare din ce cele peste 20 de nuante din paletarul furnizorului. Si tot aici putem sa completam si sa aducem in discutie protectia lemnului care se face cu ajutorul lacului cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA prin intermediul caruia foisorul face fata impotriva fenomenelor naturale de peste an cum ar fi ploaia, inghetul, soarele, puternic.