Porti Culisante Lemn

Porti Culisante Lemn

Un alt model de gard modern pe care il aducem in atentia dumneavoastra este modelul ce o sa vi-l prezentam in urmatoarea descriere atat cu ajutorul imaginilor cat si scriptic. Acest model de gard este alcatuit din doua parti, atat partea din ciment cat si partea din lemn. Partile sunt bine proportionate intre ele astfel incat produsul final sa fie unul pe masura asteptarii proprietarului.

Spre deosebire de celelalte model de garduri , acesta este realizat pe baza unei fundatii standard nu prea inalte cu stalpi principali de rezistenta, panouri din lemn sub forma de jaluzea cat si cu o bordura interesanta realizata din ciment ce se regaseste in partea superioara a gardului.

Panourile din lemn, principala noastra atributie sunt realizate din lamele orizontale ce sunt orientate sub forma de jaluzea. Lamelele acestui tip de panouri din lemn sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acest tip de tratament ii este aplicat fiecarui produs pe care noi il fabricam, nu intamplator , ci pentru a face fata in mod evident tuturor intemperiilor.