Pergole Terase Preturi

Pergole Terase Preturi

In randurile ce urmeaza incercam sa va prezentam un alt model de terasa, unul mai simplu de realizat dar care ii da un mare efect imobilului respectiv. Tocmai din acest motiv va aducem spre atentia  dumneavoastra modelul respectiv de pergola.

Acest model este construit din lemn de rasinoase , bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Modelul respectiv de pergola este realizat cu dusumea. Pergola este una de dimensiuni destul de mari iar atunci cand in partea superioara este amenajata cu o placa de policarbonat  , terasa se transforma imediat intr-un accesoriu de mare valoare pentru respectivul imobil.

Terasa este bine echilibrata datorita stalpilor principali de rezistenta prevazuti cu lamele tip fideluta distribuite in plan orizontal.

In partea superioara terasa este definita de existenta grinzilor principale laterale unite intre ele prin traverse bine distantate. Si pentru ca aici este vorba despre un produs din lemn, lacul cerat pe baza de apa despre care am amintit mai devreme ofera lemnului o protectie mult sporita astfel incat aceasta poate face fata tuturor intemperiilor de peste an.

Fie ca este vorba despre soare , ploaie, vant sau ger, aceasta terasa isi va pastra calitatile initiale pentru o lunga perioada de timp.