Pergole Rustice

Pergole Rustice

Modelul de pergola prezentat in urmatoarele randuri vine sa completeze seria corpurilor de mobilier din lemn de rasinoase necesar pentru amenajarea zonelor exterioare. Asa ca, pergola respectiva este realizata pe baza a patru stalpi principali de rezistenta de 10- 11 cm grosime.

Acestia din urma sunt uniti intre ei cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta distribuite in model de romb.

In partea superioara,  pergola din imagine este una de dimensiuni obisnuite cu arcade si traverse bine distantate intre ele astfel incat modelul respectiv de pergola este unul  de dimensiuni standard, de mare valoare pentru orice curte, in special in situatia in care pergola respectiva are capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul sau cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Ca oricare alt produs realizat din cele fabricate de firma noastra , bineinteles si aceasta pergola este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acest tratament se aplica pentru ca pergola sa poata rezista intemperiilor pentru o perioada mai lunga de timp . Asadar modelul respectiv de pergola are capacitatea de a-si pastra calitatile initiale pentru o perioada mai lunga de timp.

Pergola noastra este amplasata direct pe sol insa trebuie stiut faptul ca pentru a impiedica lemnul sa fie afectat de umiditatea din sol, pergola poate fi fixata cu ajutorul unor ancore metalice disponibile in diferite modele.