Pergole Retractabile

Pergole Retractabile

 

Pergola din imaginile atasate aici reprezinta un model special realizat cu dusumea. Aceasta este realizata pe o suprafata pavata si bine distantata de la sol. Aceasta are o inaltime de aproximativ 3 metri. Este inconjurata cu un model de balustrada de inaltime medie , ce este realizata pe baza a doua modele extrem de interesante.

Balustrada este imbinata pe alocuri cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta, in model de dreptunghi.

In partea superioara ansamblul din lemn de rasinoase este prevazut cu paravantuire si traverse de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Per ansamblu, acest model de pergola cu dusumea si gardulet decorativ este unul extrem de interesant pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Produsul nou creat este realizat dupa anumite dimensiuni astfel incat la interior sa poata fi desfasurata o serie intreaga de activitati, activitati bazate in general pe socializare.

Si asta nu e tot , modelul respectiv este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

De asemenea ar mai fi de stiut si faptul ca nuanta acestui ansamblu din lemn de rasinoase poate fi comandat in diferite nuante in functie de preferintele dumneavoastra.

Asa ca nu ezitati sa comandati un astfel de mobilier necesar pentru amenajarea exterioara.