Pergole Retractabile Pret

Pergole Retractabile Pret

In urmatoarela randuri venim in intampinarea clientilor nostri cu un interesant model de pergola care poate fi asemuit izbitor de mult cu o terasa. Este vorba aici despre un corp de mobilier confectionat din lemn de rasinoase care este necesar  pentru amenajarile exterioare.

Tocmai din acest motiv va asiguram ca acesta beneficiaza de o buna protectie datorita faptului ca este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie pergola dumneavoastra poate beneficia de o buna protectie a lemnului pentru o perioada mai lunga de timp. Odata realizata si aceasta problema , puteti trece la actiune.

Dincolo de asta, modelul nostru de pergola , asa cum se poate observa si din imaginile atasate reuseste intr-un mod relativ simplu sa optimizeze foarte bine spatiul de la interiorul unei curti , transformand acest perimetru intr-un loc ideal pentru a servi masa sau intr-un loc de relaxare si socializare.

Pergola noastra este realizata cu dusumea usor distantata de la nivelul solului. Este inconjurata de un model de balustrada extrem de interesant si beneficiaza si de un spatiu suplimentar pe care a fost amplasat un leagan .

De asemenea ar fi bine de comunicat si faptul ca in partea superioara, pergola din imagini este prevazuta cu paravantuire , doua grinzi principale si traverse bine distantate intre ele.

Ca informatie suplimentara , traversele pot fi acoperite cu o placa de policarbonat si astfel ploaia si rzele firbinti ale soareluinu vor mai avea nici un efect negativ asupra lemnului.