Pergole Pentru Terase

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pergole Pentru Terase

Acolo unde gradina sau curtea dumneavoastra se bucura de mai multa verdeata, plante si flori atunci cu siguranta aveti nevoie in respectiva locatie de existenta uneia sau mai multor modele de pergole din cele prezentate de noi.

Practic, este vorba despre un model de pergola destul de simplu de realizat, cu patru stalpi principali de sustinere uniti intre ei , doi cate doi, printr-un model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta distribuite in model de romb.

In partea superioara , pergola este dotata cu doua arcade principale unite intre ele printr-un numar relativ de traverse.

Pergola este vopsita in culoarea PIN, iar pentru ca aceasta sa vina in stransa legatura cu restul corpurilor de mobilier din imediata apropiere sau chiar cu imobilul, pergola poate fi decorata intr-o varietate larga de culori din cele peste 20 de nuante din paletarul de culori de la producator.

Dincolo de asta , pergola beneficiaza de o buna protectie a lemnului prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In forma prezentata, pergola noastra poate avea mai multe roluri, fie acela de suport principal pentru plantele agatatoare, fie ca element de decor.

In imaginile noastre, pergola este asezata direct pe sol dar pebtru a inlatura orice fel de problema care poate aparea datorita umezelii excesive din sol, pergola poate fi fixata cu ajutorul ancorelor metalice de diferite dimensiuni standard.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA