Pergole Din Lemn Vaslui

Pergole Din Lemn Vaslui

Modelul  de pergola prezentat in aceste imagini reprezinta un interesant corp de mobilier destinat pentru amenajarile exterioare. Este vorba aici despre un model de pergola cu patru stalpi principali de rezistenta, realizati din lemn de rasinoase, bine tratat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii pergola noastra va putea beneficia de o buna protectie in fata tuturor intemperiilor, fie ca este vorba despre soare, ploaie sau ger.

Din punct de vedere tehnic, pergola din imagine este plasata pe o placa de ciment sub al carui perimetru este amplasata strategic o masa din ciment cu blat.

Pergola este realizata sub amprenta unui design personalizat. Contine doua grinzi principale si traverse ale caror dimensiuni sunt de 14 cm latime si 2 cm grosime, ele fiind reunite intr-un model personalizat.

Este bine de stiut ca acest model de pergola dispune de doua randuri de traverse. Cel de-al doilea rand de traverse secundare este folosit pentru montarea unei placi de policarbonat ce sunt extrem de importante pentru protectie impotriva ploii dar si a razelor solare.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si comandati unul dintre produsele oferite de firma noastra.