Pergole Din Lemn Tulcea

Pergole Din Lemn Tulcea

Daca de detineti o curte sau o gradina nu prea mare si in acelasi timp aveti nevoie si de un corp de mobilier din lemn de rasinoase atunci va prezentam aici unul dintre cele mai fiabile si interesante produse executate de firma noastra.

Este vorba despre un model complex de pergola realizat prin imbinarea altor trei produse din lemn de rasinoase de mare efect pentru orice curte. Este vorba aici despre o bancuta cu spatar si gardulet decorativ, cu jardiniere si stalpi principali de rezistenta, arcade si traverse.

Prin imbinarea acestora, produsul final este unul ideal pentru amenajarea oricarei curti, acolo unde spatiul disponibil nu este suficient. Si asta datorita faptului ca acest model de pergola reuseste sa optimizeze foarte bine locul de la interiorul unei curti .

Iar pentru o buna protectie a lemnului din care pergola a fost realizata , firma noastra aplica un lac cerat pe baza de apa de calitate la de la ICA ITALIA, in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Iar in cazul in care vine vorba de culoare, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte din paletarul de culori de la producator.