Pergole Din Lemn Timisoara

Pergole Din Lemn Timisoara

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea celui mai interesant  corp de mobilier pentru amenajarea curtii, noi va propunem un alt model de pergola, unul pentru care lemnul  de rasinoase reprezinta materia prima si este folosit in dimensiuni si grosimi din cele mai diferite.

Modelul de pergola prezentat in imaginile noastre este realizat prin combinarea unei bancute cu doua jardiniere, gardulete decorative, arcade si traverse.

Toate acestea, prin imbinare au ca rezultat final obtinerea unui produs de mare efect atat pentru functionalitate, utilitate , design culoare dar si prin felul in care reuseste sa intre in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

Iar pentru a va putea bucura de calitatile acestui produs pentru o perioada cat mai lunga de timp , atunci noi aplicam lemnului doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

De asemenea acest model de pergola este disponibil intr-o varietate larga de culori in functie de paletarul de culori disponibil la producator.