Pergole Din Lemn Suceava

Pergole Din Lemn Suceava

Urmatorul model de pergola reprezinta o alta idee interesanta prin intermediul careia curtea impreuna cu imobilul dumneavoastra pot capata o alta infatisare. Pergola din imagine reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unui imobil. Mai ales in situatia in care pergola, dupa textura si model reuseste foarte bine sa intre in stransa legatura cu tot ce se afla in interiorul curtii.

Pergola noastra se bazeaza pe rezistenta stalpilor principali cu o grinda principala care uneste stalpii intre ei si o alta secundara care de asemenenea echilibreaza grinzile si care se afla montata direct pe fatada imobilului.

Grinzile principale , ce aproximativ 15 cm grosime iar traversele care sunt bine distantate intre ele sunt delimitate de cei 14 cm latime si 2 cm grosime.

Si pentru ca atat dusumeaua cat si pergola sunt realizate din lemn de rasinoase este bine de stiut ca acestea beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor datorita lacului cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

De asemenea am mai spus aici ca modelul respectiv de pregola poate fi comandat intr-o paleta larga de culori sau nuante , nuante ce se pot gasi in paletarul de culori de culori de la producator.