Pergole Din Lemn Sibiu

Pergole Din Lemn Sibiu

Experienta de peste 10 ani in realizarea de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare ne-a determinat sa gasim fel si fel de solutii necesare pentru amenajari diverse. Si asta nu e tot.

Pentru a fi pe gustul tuturor clientilor nostri am realizat si corpuri de mobilier care au posibilitatea de a fi iluminate din interior, pe timp de noapte. Si nu oricum, ci intr-un spectru de 5 culori cu ajutorul benzilor cu leduri RGB.

Respectiva metoda a fost aplicata pe un model de pergola extrem de interesant. Insa, respectivul sistem de iluminare poate fi aplicat pe orice alt model de corp de mobilier indiferent de marime, forma sau volum.

Dincolo de acest aspect pergola din imagine este confectionata din lemn de rasinoase de inalta calitate care este bine intretinut impotriva intemperiilor prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia. Si nu oricum si cu slefuire intre straturi.

Modelul respectiv de pergola este realizat pe baza a doi stalpi principali de 10-11 cm grosime, uniti intre ei cu ajutorul unui model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta orientata in model de patrat.

Iar in partea superioara este prevazuta cu doua randuri din aceeasi textura de 15 cm latime si 4 cm grosime cu rol de grinda pentru traversele pergolei. Culoarea pergolei este wenge si poate fi comandata in orice alta culoare disponibila in paletarul de culori de la producator.

Dincolo de asta, atat traversele, grinzile cat si stalpii principali beneficiaza de iluminat pe timp de noapte in 5 culori a caror nuanta poate fi schimbata cu ajutorul telecomenzii.

Asa ca , daca doriti sa comandati in astfel de corp de mobilier cu iluminat nocturn, asa cum este si pergola din imaginile atasate va rugam sa ne contactati.