Pergole Din Lemn Ploiesti

Pergole Din Lemn Ploiesti

Pergolele din lemn sun corpuri de mobilier realizate pe baza lemnului de rasinoase. Acestea au aparut in urma nevoii de amenajare a diferitelor spatii. Astfel, unde vor fi pozitionate aceste corpuri de mobilier exterior . design-ul locului va fi cu mult imbunatatit .

Marea majoritate a pergolelor realizate de firma noastra sunt corpuri de mobilier care sunt executate la marimi si dimensiuni standard. Insa, pergolele pot imprumuta forme si dimensiuni personalizate. Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un model de pergola executat de firma noastra dupa dorinta proprietarului.

Este vorba aici despre o terasa amenajata interesant cu un model de pergola ale carei elemente principale sunt stalpii principali de sustinere, grinzile principale cat si traversele.

Toate aceste componente sunt realizate din lemn de rasinoase. Stalpii principali de sustinere au rolul de a sprijini grinzile care la randul lor sunt principalul suport pentru traversele acestui ansamblu.

Iar celalalt punct de sprijin al traverselor fiind insasi imobilul.

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate , modelul respectiv de pergola este unul destul de simplu dar este extrem de util.

In continuarea acestui articol este bine de comunicat faptul ca lemnul folosit pentru realizarea acestei pergole este realizat la diferite grosimi si dimensiuni. Dincolo de asta fiecare dintre componente sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceasta este protectia necesara in urma careia modelul nostru de pergola poate rezista tuturor intemperiilor indiferent de anotimp.

Pergola din imagine poate fi colorata in oricare alta nuanta disponibila in paletarul de culori de la producator. Iar pentru obtinerea unui plus de confort pergola poate fi acoperita cu o placa de policarbonat iar aplicand aceasta solutie ploaia nu mai poate avea nici un efect.