Pergole Din Lemn Pitesti

Pergole Din Lemn Pitesti

Modelul de pergola prezentat in imaginile noastre este creat special pentru a fi folosit ca suport pentru plantele agatatoare. Modelul de pergola este unul destul de simplu insa, pentru a avea un efect mult superior pergola din imagine a fost comandata in mai multe exemplare unite intre ele prin grinzi si traverse,

Per ansamblu noul model creat este unul de mare efect si frumusete pentru orice curte, acolo unde ordinea reprezinta unul dintre cele mai interesante atu-uri. Dupa cum se poate observa, pergola din imagine este bine fixata in sol cu ajutorul unor ancore metalice.

Ancorele metalice au rolul de a fixa foarte bine pergola cat si de a proteja foarte bine lemnul impotriva umezelii excesive din sol. Din punct de vedere tehnic, pergola este realizata din doi stalpi principali de rezistenta cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de dreptunghi cu paravantuiri, grinzi principale si traverse bine distantate intre el ce prezinta un decupaj interesant la ambele capete.

Din punct de vedere al protectiei fata de intemperii, pergola noastra este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Odata asigurata protectia trebuie sa stiti ca si culoarea poate fi comandata in functie de preferinte, culoare ce o puteti alege din paletarul de culori de la producator.