Pergole din lemn pentru trandafiri

Pergole din lemn pentru trandafiri.

 

 

Pergolele din lemn reprezinta accesorii ideale pentru amenajarea gradinilor sau a altor spatii de real interes pentru intreaga familie in sensul ca , pergolele in functie de forma si de design pot ajuta la diferite utilitati.

De exemplu, pergola din imagine reprezinta un accesoriu din lemn de rasinoase a carei utilitate este aceea de suport ideal pentru plantele agatatoare. In aceeasi masura poate fi folosita pentru a completa decorul propriei curti.

Astfel daca si numai daca pergola respectiva reuseste sa intre in stransa legatura cu celelalte accesorii din interiorul curtii. Din punct de vedere tehnic pergola din imagine este realizata pe baza a stalpilor principali din lemn de rasinoase de 10-11 cm grosime.

De asemenea este realizata din lamele tip fideluta de grosimi diferite , in forma de patrat. In partea de sus , pergola este prevazuta cu doua arcade principale care au rolul de grinzi ,cu contravantuire dar si cu traverse de 15 cm latime si 2 cm grosime.

Intreg ansamblul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat. In aceste conditii pergola poate rezista la fel de bine tuturor intemperiilor timp de mai multi ani consecutiv, fara a pierde calitatile.

Ar mai fi de mentionat si faptul ca manta acestei pergole este de culoare castan inchis si poate fi schimbata in functie de preferinta.