Pergole Din Lemn Pentru Flori

Pergole Din Lemn Pentru Flori

 

Lemnul de rasinoase este materialul care se potriveste foarte bine pentru realizarea corpurilor de mobilier necesar pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Este vorba aici despre lacul cerat pe baza de apa  de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In ceea ce priveste culoarea acestui foisor , aceasta poate fi aleasa optional in functie de preferinte.

Din acest motiv incercam sa va prezentam aici un model de pergola in stare bruta, asa cum arata inainte de a fi lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia , lac ce ajuta la protejarea lemnului impotriva intemperiilor diverse.

In alta ordine de ide, din punct de vedere tehnic, pergola este realizata dupa dimensiunile cerute de actualul proprietar.

Stalpii principali de rezistenta sunt uniti intre ei doi cate doi cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in forma de patrat .

Aceasta este prevazuta cu paravantuire in partea superioara, de asemenea dispune de doua grinzi principale cat si cu traverse din scandura de 10 cm latime si 2 cm grosime. Pergola din imagine este una cu o deschidere destul de mare la interior.