Pergole Din Lemn Pancota

Pergole Din Lemn Pancota

 

O curte de proportii in ceea ce priveste volumul si casa cu etaj nu pot fi asortate decat cu corpuri de mobilier de mari dimensiuni, asa cum este si pergola stil terasa realizata pe anumite dimensiuni.

Din punct de vedere tehnic, pergola din imagine este realizata din stalpi principali cu paravantuire, balustrada de aproximativ 1 m inaltime. Aceasta din urma este realizata pe baza garduletului decorativ din lamele tip fideluta orientate in forma de romb.

In partea superioara a pergolei se afla acoperisul care este realizat dintr-un rand de grinzi principale de 14 cm latime si 2 cm grosime. De asemenea este prezent si un alt rand de grinzi secundare.

Este vorba aici despre acele grinzi care constituie totodata suportul principal pentru placa de policarbonat ce asigura protectia impotriva picaturilor de ploaie dar si a razelo de soare.

Pergola beneficiaza de doua intrari cat si de o protectie mult sporita impotriva intemperiilor. Si asta datorita faptului ca pergola este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in 2 straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

iar in ceea ce priveste culoarea acestui accesoriu, aceasta poate fi comandata in functie de preferintele dumneavoastra. Ea poate fi aleasa din paletarul de culori de la producator.

Si tot aici ar mai fi de spus si faptul ca modelul respectiv de pergola este montat pe o suprafata din ciment iar pentru o buna protectie fata de umezeala din sol intreaga pergola este bine distantat a de la sol cu ajutorul unor suporti metalici speciali.