Pergole Din Lemn Lugoj

Pergole Din Lemn Lugoj

Nu de putine ori aminteam faptul ca este esential ca produsele din lemn necesare  pentru amenajarile exterioare sa aiba capacitatea de a dialoga intre ele sau de a dialoga cu cu imobilul.

Si nu am renuntat inca la acest lucru, deoarece ramane in continuare o conditie esentiala pentru care curtea dumneavoastra poate capata un aspect demn de individat.

Plecand de la acest principiu incercam sa va prezentam aici un interesant model de pergola cu portita batanta si gardulet decorativ.

Pergola din imaginile noastre este realizata din lemn de rasinoase de 10 -11 cm grosime. Acestia sunt grupati doi cate doi prin unire cu un model de gardulet decorativ in forma de romb si care este realizat din lamele tip fideluta.

In partea superioara , pergola este definita de doua arcade cu traverse. Iar ca element suplimentar, pergola este unita in ambele parti cu un model de gardulet decorativ folosit pentru imprejmuirea unui perimetru.

Atat garduletul decorativ cat si pergola sunt bine fixate in sol cu ajutorul unei ancore metalice de mare efect care au si rolul de a proteja lemnul impotriva umezelii excesive din sol.

iar impotriva intemperiilor, pergola este bine protejata cu ajutorul lacului cerat pe baza de apa de la Ica Italia, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Cu alte cuvinte puneti accentul pe calitate si nu ezitati sa va amenajati propria curte sau gradina cu tot ce vi se potriveste mai bine.